RIT: Rebuild Industrial Tyres
Wij hebben passie voor technische uitdagingen en gaan voor praktische oplossingen. Dankzij onze ruime ervaring verstaan we ons vak en zijn we gespecialiseerd in banden voor tal van voertuigen. In 1992 zijn we gestart als specialist op het gebied van het vernieuwen van industriebanden. RIT staat namelijk voor Rebuild Industrial Tyres. Dit vernieuwen kent meerdere voordelen:

  • Besparing op de operationele kosten van het wagenpark; 
  • Duurzaam en maatschappelijk ondernemen wordt bereikbaar.

Meer dan een leverancier van bandenservice
Onze specialisatie gaat verder dan het vernieuwen van industriebanden. Sinds 1996 bieden we bandenservice aan voor alle voertuigen. Van personenauto’s tot landbouwvoertuigen en van vrachtwagens tot industrievoertuigen. Ook voor het onderhouden van personenauto’s; het laten uitvoeren van APK-keuringen; het uitlijnen van alle mogelijke voertuigen en persoonlijk advies voor nieuwe banden en velgen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Partnerships met bandenspecialisten
We zijn aangesloten bij nationale (Truckbandenservice Nederland en Apollo Ambassador) en internationale netwerken. Dit maakt het mogelijk om onze klanten, die met bandenpech kampen of meerdere vestigingen hebben, ook ver van huis te helpen.
Als onderdeel van een coöperatie met bandenbedrijven, de SHB Group, zijn we in staat om een  kwalitatief en prijsgunstig assortiment banden aan te bieden.

Nieuwe locatie: Witte Vennenweg 7
Op steenworp afstand van onze voormalige locatie (Witte Vennenweg 4) zijn we sinds eind oktober 2019 actief vanuit onze gloednieuwe werkplaats aan de Witte Vennenweg 7 in Oostrum. Ons team staat voor je klaar wanneer het nodig is en helpt je graag weer snel én veilig op weg. 

Ons Team

Foto van RENÉ
Receptie / Verkoopadviseur

RENÉ

Foto van MARK
Administratie

MARK

Foto van MAY
Magazijn / Bedrijfsvoertuigen

MAY

Foto van PAUL
Bedrijfsvoertuigen / Chef werkplaats

PAUL

Foto van KOEN
Eigenaar / Allround specialist

KOEN

Foto van DANNY
Personenwagen / Bandenspecialist

DANNY

Foto van CHRIS
Personenwagen / Chef werkplaats

CHRIS

Foto van LALI
Bedrijfsvoertuigen

LALI

Foto van KOEN
Zaterdag-en vakantiehulp

KOEN

Foto van JORIS
Zaterdag- en vakantiehulp

JORIS

Foto van ZOË
Zaterdaghulp

ZOË