Over RIT Bandenservice

RIT Bandenservice is in opgericht in 1992. R.I.T. staat voor Rebuild Industrial Tyres. We zijn begonnen als specialist op het gebied van het vernieuwen van industriebanden. Het levert een besparing op in de operationele kosten van het wagenpark. Daarnaast kan je door het vernieuwen van de banden duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Door de populariteit van het vernieuwen van industriebanden maakten we snel naam als bandenspecialist in de regio.In 1996 verhuisden we naar ons huidige pand op de Witte Vennenweg in Oostrum. We breidden onze specialisatie uit door bandenservice aan te bieden voor alle voertuigen. Van personenauto’s tot landbouwvoertuigen en van grondverzetvoertuigen tot industrievoertuigen.

We zijn onderdeel van een internationaal netwerk van onafhankelijke bandenspecialisten voor vrachtwagenwagens: het Double Coin Express Network. Hierdoor kunnen we ook klanten helpen die ver van huis met bandenpech kampen.

Sinds 1 januari 2017 zijn we aangesloten bij de SHB-group, een coöperatie van bandenbedrijven. Hierdoor kunnen we voorop blijven lopen en zeer concurrerende prijzen bieden in de huidige bandenmarkt.

Ons Team

Foto van KOEN

KOEN

Foto van RENÉ

RENÉ

Foto van MARK

MARK

Foto van JOCHEM

JOCHEM