Zorgeloos autorijden met mobiliteitsservice

Bij ons is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet je dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In je eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kentekengebonden, ook bij pech met je caravan en/of aanhanger kun je rekenen op hulp.

De Nederlandse Alarmcentrale is 24/7 bemand. Met technisch geschoold personeel is een eerste advies soms al voldoende. Bij kleine pechgevallen overdag ondersteunen eigen aangesloten garages ook. Zo kan het zijn dat je bij pech een bekend RIT-gezicht ziet. Ook wij rijden voor Pechonderwegservice.nl en dan met name in de directe omgeving van Oostrum. Denk bijvoorbeeld aan een lege accu of een lekke band. In deze gevallen kan een plaatselijke garagist goed en snel helpen.

Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die ook rijden voor ANWB en bijvoorbeeld Route Mobiel. Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen. Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat je, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.

De klanttevredenheid bij Pechonderwegservice.nl is hoog. Voor ons een reden om deze service via ons autobedrijf aan jou aan te bieden. Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud. In samenspraak met jou regelen wij voor jou deze service.

Ben je al lid van de ANWB?

In dat geval kun je jezelf veel geld besparen. De ANWB geeft je geen korting wanneer je jouw auto goed onderhoudt. Dat is jammer, want zo betaal je mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen. Dit zie je terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB-lidmaatschap. Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoud je jouw status, het magazine en je voordeelkaart. Je zegt alleen de pechhulp module op. Op deze manier bespaar je al snel vele tientallen euro’s door over te stappen. Je betaalt voor 1 jaar Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 wanneer je dit door ons laat verzorgen. Dankzij goed onderhoud kun je direct besparen.

Interesse of behoefte aan meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Over Pechserviceonderweg.nl: 

Pechonderwegservice.nl bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit de autobranche zelf. De prijs is zeer transparant. Garagisten bieden jou de service aan voor de kostprijs zonder winstoogmerk. De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: Zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.

De informatiefolder van Pechonderwegservice.nl vind je hier.
Voor algemene voorwaarden verwijzen wij je naar de website van Pechonderwegservice.nl